5 minuta s Isusom

Prije nego je skočila s mosta pojavio se neki čovjek koji se zove Isus. Rekao joj je da ju zna i pozvao je na zadnju kavu prije nego skoči s mosta i okonča svoj nesretni život. Dala mu je samo 5 minuta vremena da kaže što želi! Što se na kavi dogodilo pogledajte u videu…

Ovaj kratkometražni film nastao je 2006. godine kao dio filmskog projekta ”168 sati” u kojem filmske ekipe iz cijelog svijeta imaju zadatak tijekom 168 sati (tjedan dana) snimiti film koji je zasnovan na biblijskoj temi. Film je osvojio brojne nagrade na festivalima diljem svijeta, a 2007. godine prikazan je i na festivalu u Cannesu.

Podijeli sa prijateljima:
  Duhovna misao

  KORIZMA – VRIJEME MOLITVE, POSTA I DOBRIH DIJELA

  Korizmeni program u našoj crkvi –  vjerničkoj zajednici

  • Pobožnost križnog puta petkom i nedjeljom pola sata prije večernje svete mise.
  • Euharistijsko klanjanje četvrtkom nakon svete mise.
  • Preporučamo post svakog korizmenog petka.
  • Dobrim djelima želimo učiniti nešto dobro za druge, bližnje, potrebite!  I mali dar može obradovati istinskog potrebnika! Hvala onima koji su svoj dar već dali. Ostali to mogu učiniti do nedjelje Cvjetnice!
  • A kršćani u korizmi pristupaju i sakramentu ispovijedi, da pomireni s Bogom i ljudima radosnije mogu slaviti Uskrs.   U našoj crkvi je mogućnost za svetu ispovijed svakog dana prije a po potrebi i poslije svete mise. Preko dana se za svetu ispovijed treba dogovoriti sa svećenikom.